Ansigts Refleksterapi

Ansigts refleksterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og bringes i balance. Det er muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger, hormonelle samt stressrelaterede problemer.
I Ansigts Refleksterapien arbejdes der med det mål at finde årsagen til et givent symptom/sygdom da netop årsagen anses for det væsentlige.
Når der kommer styr på årsagen (den største ubalance) forsvinder de symptomer der efterfølgende måtte være opstået som konsekvens af den oprindelige ubalance. Når punkter og zoner på hudoverfladen i ansigt og kranie stimuleres manuelt, er det muligt at opnå ændringer i centralnervesystemet, meridianbaner og blod-og lymfekredsløb. Fordøjelsen forbedres, kroppens muskler afslappes, balancen genoprettes og kroppens selvhelbredende processer aktiveres så kroppen igen kan modvirke sygdom og symptomer.
Energierne skal kunne flyde frit for at holde os raske.
Via punkterne kan man påvirke hjernens plasticitet, centralnervesystemet (hjernen og rygmarven) er i nogen grad dynamisk og formår i en række tilfælde at ændre sig efter påvirkning og vilkår. Hjernen besidder en grad af plasticitet, nye neuron netværk kan dannes og der kan skabes ændringer i de neurale forbindelser. Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer opstået pga forskellige dysfunktioner og forbedre psykiske, følelsesmæssige og kropslige funktioner.

 

Ansigts Refleksterapi har også en fantastisk præventiv virkning- Det er bedre at forebygge end at helbrede!

Stimulationen udløser en neuro-kemisk reaktion i:
Det sensitive nervesystem
Spinalvæsken
Celledannelsen
Hypothalamus
Hjernebarken
Det vegetative nervesystem

Hvad kan afhjælpes:
Stress
Emotionelle/mentale ubalancer
Søvnproblemer
Problematisk immunforsvar
Eksem
Migræne
Luftvejslidelser
Allergier
Fordøjelsesproblemer
Hormonelle lidelser
Barnløshed
Indlæringsvanskeligheder
ADHD
Muskelspændinger

Ansigts Refleksterapien er sammensat af elementer fra forskellige teknikker:
 Traditionel akupunktur
 Kraniosakral terapi
 Cyberteknik Zoneterapi fra forskelige kulturer
 Japansk akupunktur
 Ansigtsmuskelstimulering
 Neurologiske koncepter

60 min. 550,-