Chi Nai Tsang er en orientalsk orienteret blid ,dyb og energiskabende organ massage af navle, mave og bughule. Chi Nei Tsang betyder energi til de indre organer.

Stress ,ængstelse, bekymring, langvarig hoste, gamle betændelsestilstande mm. kan give stagnationer i abdomen og i mellemgulvsmusklen. Åndedrætsproblematikker kan afhjælpes ved massagen af mellemgulvsmuskulaturen. Arvæv stikker dybt og kan trække i vævene, dette kan løsnes. Tarme og organer tilføres energi de styrkes og der sættes gang i en udrenselsesprocess.

– Alle spændinger i kroppen kan føres tilbage til vores midtpunkt til navlen og abdomen, her er centret for vores livsvigtige organer, lymfebaner, nervebaner, muskler og meridianbaner.

– Organerne har direkte sammenhæng med vores rygsøjle og vores psyke. Der arbejdes både med det fysiske og med det emotionelle i organmassagen.

– Behandlingen hjælper med at løse eventuelle dysfunktioner i et organ, hjælper med udrensningsprocessen, beroliger og afstresser sindet samt genskaber livsbekræftende følelser.

-Massagen påvirker gunstigt blod og lymfekredsløbet, nervesystemet, muskler/ligamenter, åndedrætssystemet, fordøjelsessystemet, hormonsystemet, energibaner/meridianbaner og immunforsvaret.

– muskelspændinger

– nakke/lændesmerter

– træthed og stress

– vejrtrækningsproblemer

– fordøjelsesproblemer

– halsbrand

– styrke immunforsvaret

– detoxe og styrke funktionen af de indre organer

 

En behandling varer en time.

Et behandlingsforløb strækker sig typisk over 3 – 5 behandlinger.

Ved behandling af små børn er behandlings varighed 30 min.