Praxis Vertebralis - Tibetansk neuro-fodzone Terapi

Praxis vertebralis er en neurologisk fodzoneterapi teknik hvor man er i stand til at genoprette balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt. Der arbejdes ud fra grundprincipper baseret i posturologi og på hjernens og centralnervesystemets funktioner, og der lægges vægt på at opnå et frit flow af cerebrospinalvæsken i rygmarv og hjerne, da dette er en ubetinget forudsætning for vitalenergi og sundhed.
Det er muligt at korrigere kropsholdning og behandlingen har derfor stor indflydelse på det autonome nervesystem. Med behandlingen er det muligt både at stimulere og hæmme aktiviteten i nervesystemet.

Lone Sørensen er grundlægger af zoneterapien i Argentina og er i dag bosiddende i Barcelona, hvor hun har en zoneterapiskole. Lone har udviklet ansigtszoneterapien og Praxis Vertebralis også kendt som Tibetansk Neuro fodzoneterapi.
Behandlingen har til formål at opnå bedre, hurtigere og mere målrettede resultater. Feks. en afklemt nerve der forårsager smerter, sygdom eller dysfunktioner. Ved behandling af rygsøjlen med fodzoneterapi opnås de samme resultater som ved manipulation direkte af rygsøjlen. Posturologi er udgangspunktet ved behandling med Praxis Vertebralis.

Kroppens muskler er faciske og toniske og under nervesystemets kontrol, ikke viljestyret men centralt reguleret fra hjernen og udgør kroppens stilling. Tonus er til tider uens fra side til side og medfører derfor en skævhed. Dette forårsager med tiden smerter og organdysfunktioner fordi spinalnerven vil blive klemt imellem hvirvlerne. Hjernen får bla. besked fra trykfølere under foden og ud fra disse oplysninger reguleres vores kropsholdning. Ved skæv fodstilling får hjernen ikke den rigtige information og vil ikke kunne rette vores kropsholdning.
Behandlingen bestræber at kunne genoprette rygsøjlens harmoniske struktur.

Teknikken stammer fra de gamle Romere og Grækeres lægeuniversiteter og da blev teknikken udført direkte på rygsøjlen. I dette århundrede har flere læger i Argentina studeret og undersøgt de gamle teknikker og klarlagt mere nøjagtigt de forskellige neurologiske forbindelser. Den franske neurolog Dr. Bossy har også studeret sammenhængen mellem spinalnerverne og meridianteorien hvilket har gjort det muligt at udføre behandling af rygsøjlen med fodzoneterapi og opnå de samme resultater som ved direkte manipulation på rygsøjlen.

En behandling tager ca. en time.

60min. 550,-